Školní jídelny v Sokolově prezentovaly stravu veřejnosti

Sokolov – V Sokolově doznaly některé školní jídelny změny. Přesněji společnost Primirest zřídila novou vývařovnu a tři výdejny jídla. Z pohledu strávníka jde o stejné jídlo ve stejné formě a hlavně v zajištěné kvalitě. „Výhodou je, že strávníci mají na výběr ze tří jídel. Z toho jedno je vždy bezmasé. Navíc je vše doplněno o zdravé svačiny. Po stránce kvality je dohled nutriční poradkyní Kristýnou Ostratickou.“ popsal nový systém místostarosta Jan Picka.

„Dnešek je navíc výjimečný tím, že Fit Brand Chef tedy paní Ostratická je přítomna jak u přípravy tak i výdeje jídla.“ popsal další aktivitu s prezentací kvality jídla ve školních jídelnách Jan Picka. Pozvánka byla otevřená pro každého návštěvníka školních jídelen Pionýrů, Rokycanova, Běžecká i B. Němcové. A jako speciální ukázka bylo servírováno Ragú z červené čočky a dušená rýže.

Na celý den navázala ještě přednáška s přiblížením základních pěti pravidle pro lepší stravování. ‘‘Jak málo‘‘ potřebuji znát o výživě dětí. Přednášku pro přítomné připravila a přednesla právě Kristýna Ostratická.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.