V pátek v Sokolově proběhne rapový koncert Shutdown Westside v čele s Ektorem a Hard Ricem

Sokolov – Už tento pátek se sokolovské koupaliště Michal dočká dvou úspěšných raperů, kteří bourají žebříčky českých, ale i slovenských rádiových hitparád. O tom, na co vše se mohou návštěvníci hudební akce “Shutdown Westside” těšit, jsem si povídali s Adamem Horákem, jedním ze zakladatelů akce.

Proč zrovna název “Shutdown Westside”?

Shutdown Westside znamená v překladu „vypnout západ“, což bylo myšleno tak, že s nadupanou atmosférou v čele s žádanými interprety „zboříme celý západ“. Myslíme si, že dokážeme oživit náš region i mimo každoroční filmový festival a vymyslet akce, na kterých se můžou mladí bavit, a nemusí kvůli tomu jezdit na koncerty do jiných měst.

Jedná se o akci, která by se měla opakovat?

Ano, naším cílem je vytvořit festival, který se bude každoročně opakovat. Věříme, že se tento festival dostane mezi nejprestižnější akce v regionu. Cílové publikum chceme oslovit interprety, kteří ovládají českou rapovou scénu. V budoucnu bychom rádi tento festival pořádali i mimo Karlovarský kraj a společně “zbořili” celé Česko, ale teď se už pojďme soustředit na ten náš “úplně nejhorší kraj ze všech”, který si naši pozornost opravdu zasluhuje.

Je sokolovské koupaliště Michal dispozicí vhodné pro pořádání akcí takových rozměrů?

Věříme, že se nám na Michalu podaří vytvořit akci s výjimečnou letní atmosférou. Navíc je zde velkokapacitní plocha pro pořádání akcí tohoto typu.

Jaké byly parametry pro výběr interpretů?

Ektor je ikona českého rapu, který se řadí mezi nejvlivnější a nejpopulárnější rapové umělce vůbec, proto jsme neváhali ani na vteřinu. Hard Rico na rapové scéně nepůsobí zase až tak dlouho, ale za posledních pár let si na scéně zaslouženě vybojoval své místo. Momentálně se řadí mezi nejpopulárnější rapery této doby a jeho tracky ovládají český internet. Oba interpreti mají volnou ruku ve výběru tracků, ale jaký playlist konkrétně si přichystali, to vám neprozradím…

Kolik lidí očekáváte, že přijde?

To je dobrá otázka, rádi bychom uvítali co nejvíce návštěvníků – kapacitně bychom zvládli i 10 000 lidí, když budeme ale stát nohama pevně na zemi, samozřejmě budeme rádi za každého návštěvníka, abychom mohli tuto událost uspořádat i příští rok a rozšířit ji i o další rapové interprety jako např. Viktor Sheen, Calin, Nik Tendo, Yzomandias atd.

Jaký je doprovodný program?

Mimo hlavní interprety – Ektora a Hard Rica – se můžete těšit na další dva speciální hosty z letošního ročníku úspěšné rapové soutěže The Mag WRAP. Tyto hosty naleznete na našem instagramovém profilu „Shutdown Westside“. Dále bude na místě náš sponzor Willy’s Barber shop, takže si tu můžete nechat udělat i čerstvý sestřih zdarma. Akci bude od začátku až do konce vést moderátor a hypeman Petr Krejčíř, alias Milionovey, který moderuje ty nejznámější festivaly v České Republice, na Slovensku, ale i třeba vyhlášený Zrče festival v Chorvatsku.

Bude součástí akce i VIP zóna?

Pro návštěvníky s VIP lístky bude vymezen krytý prostor s barem, kam budou mít přístup i naši interpreti, takže návštěvníci VIP sekce budou mít příležitost setkat se se svým oblíbencem. V ceně lístku je také welcome drink dle vlastního výběru.

Jak to bude s parkováním?

Hned vedle koupaliště, kde se akce koná, je velké parkoviště, takže s parkováním by neměl být problém. Na parkoviště vás navedou naši pořadatelé.

Kdo jsou partneři události?

Hlavním partnerem akce je Radio SPIN, dalšími partnery akce jsou Sokolovská Uhelná a SUAS Group, Pilsner Urquell, agentura Vlny a Blackout Shows.

 

Ulov si svůj Tickets a nenech si ujít poslední kusy na‼️‼️

https://www.ticketportal.cz/event/SHUTDOWN-WESTSIDE-Ektor-Hard-Rico-a-dalsi

Veškeré info najdeš tady:

https://www.instagram.com/shutdownwestside/

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.