Poutní maraton v sobotu pro sportovní výkon, zábavu i pomoc hospicu

Cheb – Sobota ve sportovním duchu ? I to může být váš cíl. A přesně pro vás je tu pozvánka na tradiční Poutní maraton – Wallfahrtsmarathon, který připravují Římskokatolická farnost Cheb a Farní charita Cheb, se bude konat v sobotu 22. června.

Jako obvykle bude připraveno několik různě dlouhých tras pro všechny věkové kategorie, které bude možné absolvovat během, chůzí, na kole či koloběžce. Benefiční sportovně kulturní happening zaměřený na propojování sportovně založené komunity, paliativní a zdravotní osvětu a podporu Hospice Sv. Jiří v Chebu aneb Den pro celé rodiny – pohyb (chůze, běh, kolo, koloběžka…)

Jednoduše řečeno, že na trase 42, 2 km si můžete jak zaběhnout maraton, tak si užít putování rychlejší nebo pomalejší, to už je na Vás, ale hlavně vnímavé ke kráse krajiny, poutních míst, kterými trasa vede, a lidí (účastníků i dobrovolníků),  kteří tuto akci společně tvoří tak příjemnou a jedinečnou.

Poutní maraton bude slavnostně zahájen v 8:45 hodin v chrámu sv. Mikuláše a Alžběty zdravicemi a organizačními pokyny. Přímo v chrámu následuje běžecká rozcvička Miloše Škorpila a start „centimaratonu“ (setina maratonu) kolem chrámu. Na trasu vlastního maratonu se můžete vydat kdykoli po registraci. Ostrý start v 9:00 před kostelem bude pro všechny kategorie společný.

Kompletní info na https://farnostcheb.cz/clanek.php?id=291

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.