Mezinárodní festival amerických vozidel na Letišti v Krásně již tento víkend

Krásno – Pro milovníky amerických aut bude tento týden v našem kraji skutečným zážitkem ! Již tento víkend 28.-30.6. se bude na Letišti v Krásně konat první Mezinárodní festival amerických vozidel. Očekává se příjezd prodejců, dovozců a vystavovatelů z celého Česka, ale také ze sousedního Německa či Polska. Hlavní program začíná v sobotu v 9 h, kdy se oficiálně otevřou dveře areálu.

Součástí programu je vystoupení kapel různých žánrů, soutěže amerických vozidel jako například měření hlasitosti výfuku, závody RC modelů atd. Bude se také volit nejkrásnějšího auto festivalu. Zajímavostí jsou také zápasy v bojových sportech. Program pro děti bude dotvářet luna park či chutné občerstvení včetně lounge zóny.

Po celou sobotu budete moci zapojit svoji vstupenku do slosování a vyhrát hodnotné ceny. Z vybraných peněz bude polovina darována jednomu ze soutěžících a druhá polovina na pomoc druhým. Podrobný program naleznete na https://www.facebook.com/profile.php?id=61555753618776.

Tomáš Hron, pořadatel události k akci sdělil: „V automobilové průmyslu pracujeme již několik let, auta jsou ale také naše radost. Na západě jsme postrádali takovýhle typ akce, proto jsme se rozhodli se toho ujmout a vytvořit akci, kde se budou bavit nejen milovníci amerických aut, ale také všichni ostatní koho auta zajímají a jejich rodiny. V rámci této akce jsme vytvořili pestrý program pro všechno návštěvníky, jejich ratolesti. Nesmíme opomenout, že v události jsme se také rozhodli podpořit dobrou věc a peníze ze soutěže, která na akci bude probíhat darujeme vybranému člověku a podpoříme projekt na Karlovarsku, detaily budeme sdílet v blízké době.“

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email