Druhý prázdninový víkend patří v Mariánských Lázních běžeckým závodům, který si vyberete ?

Mariánské Lázně – První ze zmíněných běžeckých klání je SpaRun, závod s jednou z nejkrásnější běžeckých tratí v České republice. Běží se v Mariánských Lázních, a to nejen lázeňským centrem, ale i místními parky. Závodníci se stále mohou stále registrovat. A je to pro ně ideální příležitost vylepšit si osobní rekord, závod se totiž koná již podvanácté. Letošní SpaRun se uskuteční v sobotu 13. července.

 

„SpaRun je více než jen běžecký závod, je to událost, která spojuje sportovní nadšence všech věkových kategorií. Naším cílem je nabídnout nejen skvělý běžecký zážitek, ale také možnost užít si krásy lázeňského centra a malebnými parky, kterými trasa vede,“ říká ředitel závodu Pavel Knára.

Připravené jsou tratě pro všechny věkové kategorie, a to od 6 400 m dlouhé hlavní tratě po trasu od 100 m do 1 400 m pro nejmenší. Běží se po písčitých a asfaltových cestách. Účastníky čeká rodinná atmosféra, bohatý doprovodný program, zábavné aktivity a dárky pro děti. Nachystané je také profesionální zázemí a komfort. „Chceme, aby si každý odnesl nezapomenutelný zážitek a vrátil se k nám i v příštích letech. Mariánské Lázně nabízí perfektní prostředí pro sport i relaxaci,“ dodává Pavel Knára. Registrace na SpaRun 2024 je již otevřena, a to na stránce https://sparun.cz.

Už podruhé se v Mariánských Lázních uskuteční jedinečný S-Race. Jde o překážkový závod ve stylu Spartan Race a Gladiator Race. Účastníci budou muset opět zdolat dvě desítky překážek, které budou rozmístěné na 6 kilometrové trati. A ti nejlepší ji pokoří hned dvakrát! Pořadatelé navíc pro závodníky připravili účastnické medaile, všichni si tak ze závodu odvezou cennou trofej a hezkou památku. S-Race se bude konat také v sobotu 13. července.

Druhý ročník překážkového závodu S-Race slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny milovníky extrémních sportů. Start a cíl závodu bude ve Sportovním areálu Viktoria, odkud se účastníci vydají na trasu plnou náročných překážek, které prověří jejich fyzickou i psychickou odolnost.

„Po úspěšném prvním ročníku jsme se rozhodli přidat další překážky a prodloužit trasu. Chceme nabídnout ještě větší výzvu a zábavu pro všechny zúčastněné. Věříme, že si S-Race najde své pevné místo v kalendáři sportovních akcí v České republice,“ říká ředitel závodu Pavel Knára. „Překážkové závody v posledních letech zažívají obrovský boom a nedivím se. My jsme pro účastníky připravili šestikilometrovou trať s 20 překážkami – a ti nejlepší ji zvládnou hned dvakrát. A i pro letošek můžu slíbit, že to nebude snadné. Připravili jsme ručkovací a horolezecké překážky, přenášení břemen, plazení potokem, hasičskou stěnu, lukostřelbu, závodníci si také doplní proteiny, protože úkolem na jednom ze stanovišť bude sníst červa.“ Zájemci o účast se mohou registrovat prostřednictvím webových stránek http://s-race.cz. Online registrace končí ve čtvrtek 11. července ve 23:59 hodin.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.