Ve Františkových Lázních začala rekonstrukce Klostermannovy ulice

Františkovy Lázně – Jak informovalo město Františkovy Lázně na svých platformách zahájilo náročnou rekonstrukci části Klostermannovy ulice. V rámci této rekonstrukce bude vybudována nová silnice, chodník, pouliční osvětlení a stromová alej plná okrasných jabloňí.
V minulosti byla Klostermannova ulice rekonstruována ve dvou etapách, nejprve k odbočce do ulice Nezvalova, poté prošla rekonstrukcí zatáčka ke křižovatce na Komorní dvůr. Z druhé strany od Klestu na kraj katastrálního území Františkových Lázní vybudovalo novou silnici město Cheb.
„K dokončení rekonstrukce Klostermannovy ulice nám chybělo opravit zhruba 1100 metrů děravé silnice bez chodníků a bez osvětlení, po které často chodí maminky s kočárky a s dětmi z místní rozrůstající se zástavby rodinných domů, jezdí cyklisté a procházejí turisté, na které zde číhá značné nebezpečí, protože vozovka je zatížena provozem zemědělské techniky, nákladních vozů a především lidí co jezdí do Německa za prací,“ uvedl místostarosta Ivo Mlátilík.
Bezprostředně po zahájení této náročné rekonstrukce se začne budovat nová komunikace v ulici Mládežnická. „Velice nám záleží také na občanech Horních Loman, proto jsme se rozhodli více než 30 let starou komunikaci opravit, aby se občané a jejich vozidla důstojným způsobem dopravili do svých domovů a nemuseli se pohybovat po staré betonové panelce. Budujeme zde novou komunikaci s vyhýbacími zálivy a novými parkovacími místy,“ dodal místostarosta Mlátilík.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email