Mariánské Lázně byly dneska s Jakubem Flekem zlaté !

Mariánské Lázně – Na úterní odpoledne přichystalo město Mariánské Lázně se svou společností SMS (Správa městských sportovišť) akci podpořenou firmou Ensana – Lázně Mariánské Lázně a HC Mariánské Lázně – přivítání svého rodáka Jakuba Fleka. Držitel zlaté medaile z MS v Praze přivezl do rodného města i vítězný pohár.

Akce odstartovala ve 13 hodin a od začátku poutala velký zájem. Za město přivítali Jakuba Fleka místostarosta Miloslav Pelc. radní pro sport Jan Budka, za společnost Ensana Patricie Irlveková, za HC Mariánské Lázně Tomáš Marzy a mezi hosty byl i trenér, který stál u Jakubova růstu v Mariánských Lázních  Petr Neč. Akcí provedl slovem David Petřík.

Setkání to díky osobnosti Jakuba bylo velmi přátelské pro té co zodpověděl dotazy, které pokládali hlavně děti z řad diváků, se pustil do téměř dvouhodinové autogramiády a pořizování fotek. V doprovodném programu si mohly děti vyzkoušet přesnost i sílu své střelby. A připraveno bylo hodně dárků, které ve většině případů návštěvníci doplnili podpisem Jakuba Fleka při autogramiádě.

Jak uvedl Jakub Flek „Měl jsem přes tři sta podpisových kartiček a nezbyla mi ani jedna.“ Během vystoupení Jakub zavzpomínal na školní léta, na začátky v hokeji. Zodpověděl i otázky diváků, jako: Jak se cítil během zápasu se Švýcary? Jestli někdy bude trénovat s dětmi v Mariánských Lázních? Zda se těší na tréninky ? i další.  Ale také padlo pár rad pro malé hokejisty v davu. To podstatné ale bylo, že celé setkání s mistrem světa bylo velmi přátelské a příjemné. Atmosféru nakonec aspoň trochu vystihne fotogalerie. Autory jsou Bohuslava Mayová a Martin Silovský.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.