Tým strážníků v Chebu hledá další parťáky

Město Cheb – Záleží vám na pořádku ve městě ? Chcete pomoci lepšímu pocitu bezpečí a dohlížet se strážníky na klid ve městě ? Pak je tu nabídka Městské policie Cheb, ta přijme do pracovního poměru strážníka.
Nabídka znamená práci v přátelském kolektivu. Jde o náročnou, ale také zajímavou a různorodou práci co má smysl pro město a okolí. Sami strážníci říkají: Jsme tým, kterému není lhostejný pořádek a bezpečí v našem městě.
MP Cheb nabízí stabilní a pestrou práci s možností osobního rozvoje. Jako bonus můžete považovat získání zbrojního průkazu, rozhodně zlepšení fyzické kondice. Zájemci se mohou těšit i na pravidelné služební výcviky, kurz odchytu zvířat s možností práce psovoda a jiné další kurzy.
Zajímavé jsou i nyní nabízené benefity jako náborový příspěvek 70.000 Kč, možnost získání služebního bytu i příspěvek na dopravu, na dovolenou, penzijní pojištění, Sick days. Dostatečný odpočinek s 5 týdny dovolené.
Služební posilovna a další zajímavé výhody.
V případě zájmu stačí kontaktovat Městskou policii v Chebu na čísle 354 440 441, případně  +420 770 195 156 nebo  mp@cheb.cz
foto zdroj MP Cheb

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.