Jet z Chebu na Plzeň bude ještě složitější a to téměř dva měsíce

Cheb – Jako by nestačily komplikace s uzavřením hráze Jesenice pro automobilovou dopravu. Hned první den byla dokonce nutná uzavírka spojnice mezi Odravou a Lipoltovem. Oficiální objízdné trasy už nyní ukazují že jsou na hraně únosnosti a nyní je třeba připravit se na další zátěž. Ta bude spojena s výlukou na trati. Dva měsíce totiž nepojedou vlaky mezi Plzní a Chebem. V úterý 23. července začala rozsáhlá dvouměsíční výluka na trati. Po dobu výluky jsou všechny expresní vlaky v úseku Plzeň-Křimice – Cheb (– Františkovy Lázně/Karlovy Vary) nahrazeny autobusy náhradní dopravy a regionální vlaky (spěšné a osobní) jsou nahrazeny autobusy v úseku Pňovany – Planá u Mariánských Lázní. Náhradní autobusová doprava je organizována podle výlukového jízdního řádu.

Během výluky platí také některá dodatečná opatření, např. spěšné vlaky v úseku Plzeň – Pňovany mají v upravené časy podle výlukového jízdního řádu. A odlišné časy budou také v úseku Planá u Mariánských Lázní – Cheb.

Bližší podrobnosti naleznete na webu ČD, kde jsou k dispozici také všechny výlukové jízdní řády vlaků a náhradních autobusů. Info přinesl web cd.cz

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.