Chcete aby vaše autobusová linka jezdila jinak ? Nyní máte možnost to ovlivnit !

Sokolov – Město Sokolov připomíná možnost ovlivnit jízdní řády autobusových linek. Karlovarský kraj tradičně začíná na podzim připravovat jízdní řády autobusových linek, kterými bude v nadcházejícím roce zajišťována dopravní obslužnost území kraje. V rámci těchto úprav vyzývá Koordinátor obce ke spolupráci a přijímá případné podněty.
Pokud máte návrhy nebo připomínky k případným změnám, můžete je zaslat paní Urbánkové z Městského úřadu Sokolov, která je za město Sokolov následně odešle krajskému Koordinátorovi. Své návrhy můžete zasílat do 31. 8. 2024 na email: jirina.urbankova@mu-sokolov.cz
Platné aktuální jízdní řády linek, které jsou provozovány dopravci v Karlovarském kraji, si lze prohlédnout a v případě potřeby stáhnout na internetovém portálu Celostátního informačního systému o jízdních řádech na adrese http://www.portal.idos.cz/ po zadání názvu obce, zastávky, nebo čísla linky.
Případné připomínky k současným autobusovým jízdním řádům v Karlovarském kraji, jako podklad pro přípravu jízdních řádů pro rok 2025, by měly obsahovat následující údaje:
• Číslo linky, spoje, čas odjezdu z konkrétní zastávky
• Den jízdy např. jízdy v pracovní dny, v sobotu, v neděli, denně
• Důvod cesty – do zaměstnání (začátek a konec směny, místo), k lékaři, do školy
(začátek a konec vyučování), nahodile podle potřeby, sezónní cestování
• Odkud a kam vede trasa jízdy a kolika osob se připomínka týká

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email