Sokolovské prázdniny nabídly širokou paletu příměstských táborů a na začátek školy se chystají dárky prvňákům

Sokolov – Město Sokolov vychází o prázdninách prostřednictvím příspěvkových organizací vstříc dětem i rodičům. DDM a základní školy se postaraly o zdárný a zajímavý průběh 35 příměstských táborů. Dohromady to znamenalo zábavu pro 850 dětí a adekvátně větší množství klidu na straně rodičů. A škála zaměření také poskytla dostatek variant na zábavu. Hravé, ve stopách dobrodruhů, lesní, adrenalinové, putovní, se zvířátky a to je jen krátký výběr z nabídek realizovaných táborů. O ty byl i v letošním roce velký zájem.

A ruku v ruce s tím šla i spolupráce města a společnosti Primirest zajišťující stravu pro některé školy v Sokolově. O prázdninách nachystali v jídelnách na tisíc obědů a téměř sedm set balíčků pro děti na výletech. Čímž se splnila očekávání, která město do této změny vkládalo.

Ale ani tím se nekončí. Prvňáčci se mohou těšit na speciální kufříky plné pomůcek. Celkově město připravilo 273 kusů pro nové školáky. Uvnitř najdou pomůcky pro začátek školní výuky v hodnotě 1.414,- korun a připočítat je třeba plátěný sáček s cenou 285,- korun.  Což je ze strany města více než příjemná pomoc především pro peněženky rodičů.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email