V Mariánských Lázních si za vjezd na uzavřenou Hlavní ulici zaplatíte

Mariánské Lázně – Podle sdělení Městské policie Mariánské Lázně na sítích se může jízda po Mariánských Lázních prodražit. Důvodem je projetí zákazu vjezdu na rekonstruované Hlavní ulici. Pokuta je vyhoupne i na 1500 korun za tento přestupek. Hlavní ulice je v části u chebské křižovatky kvůli probíhající rekonstrukci zcela zavřená pro osobní vozidla, výjimku mají pouze vozidla IZS, zásobování a městská hromadná doprava.
„Naši strážníci aktivně monitorují situaci a i přes naši snahu o řešení domluvou stále zaznamenáváme velké množství případů nedodržování zákazu. Tento stav je neudržitelný. Abychom zachovali pořádek a bezpečnost, začínáme tyto přestupky pokutovat,“ informoval na sítích města Ladislav Martínek, ředitel Městské policie Mariánské Lázně. Během středečního dopoledne městská policie udělila deset pokut za celkem pět tisíc korun. „S kontrolou nám pomáhá také Policie ČR, čehož si velmi vážíme,“ doplnil ředitel.
První etapa rekonstrukce Hlavní ulice se týká úseku od křižovatky s Chebskou ulicí ke knihovně, v první fázi je zavřený úsek od chebské křižovatky po křižovatku s Tyršovou ulicí. Po dobu oprav je možné obousměrně využívat Anglickou ulice, kde je dočasně omezena rychlost na 30 km/h. Do centra města tak řidiči musí jet právě Anglickou ulicí, z centra mohou vyjet Anglickou ulicí nebo ulicí Boženy Němcové či Tyršovou ulicí a následně přes Nerudovu a Luční ulici.

Info a foto MP ML

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.