HC Baník odehrál první domácí zápas vítězně ve výborné kulise diváků

Sokolov –  Baník nastoupil ve středu v podvečer k prvnímu domácímu utkání sezony v Maxa lize a soupeř skutečně patřil k tomu nejsilnějšímu. Už název klubu Berani Zlín napovídá, že přijel tým s ambicemi extraligovými. Domácí byly zjevně trenérským duem připraveni a nenechali se zaskočit.

Od úvodu byly aktivnější a hráli se Zlínem líbivý a aktivní hokej. A stačilo jen pár minut k tomu, aby se jako velmi platná ukázala spolupráce Baníku a Energie. Špatná rozehrávka hostujícího týmu znamenala okamžitý trest a exekutorem byl Ondřej Procházka, dostal přihrávku od pravého mantinelu z hole Kofroňe a z první přehodil beton Hufa. V podstatě, ačkoli na začátku byl v zápise utkání byl  jmenovaný právě David Kofroň jako střelec. To ovšem nic nemění na faktu, že další dva střelecké zásahy si pro sebe opět připsal Ondra Procházka.

V celkové bilanci domácí urvali velmi cenné tři body, proti soupeři který jen tak nepřenechává bodový zisk. Pro Baník je to druhá výhra a nejlepší možný vstup do sezony. Přestávky patřily tradičním soutěžím v házení pukem na střed hřiště o zajímavé ceny partnerů a ve druhé pauze vylosovaní soutěžící měli šanci vyhrát 5000,- korun -stačí jen trefit malý otvor v brance. To se ale zatím nepodařilo.

Další domácí utkání odehraje Baník již v pondělí 23. září, kdy od 18 hodin přivítá SK Horácká Slavia Třebíč. Rozhodně by příznivci Baníku měli opět vytvořit skvělou kulisu a dopřát si pohled na divácky atraktivní hokej.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email