Totální debakl, ex-senátor Balatka (STAN), že nebude druhé kolo vůbec nečekal

Dosavadní senátor STAN Miroslav Balatka, který obhajoval svůj mandát, skončil s 25,2 procenty hlasů. Tento výsledek znamená, že Balatkovi se nepodařilo obhájit své senátorské křeslo. I přes megalomanskou kampaň a nevídanou mediální podporu, Balatka ve srovnání s jedničkou voleb totálně propadl o téměř 100% hlasů.

Balatka si zaplakal na sociálních sítích, kde se podivoval, že nebude druhé kolo a vůbec to nečekal.  Zřejmě si neuvědomil, že v minulých krajských volbách to, byl právě STAN včele s politikem Kulhánkem, který tuto značku propůjčil, který obešel nejen vítěze voleb, ale vysmál se voličům, kteří ve volbách měli na složení krajské vlády zcela odlišný pohled. Nevyplatilo se známé rčení, že voliči zapomínají.

Konečně dalším připomenutím práce politiků ze STAN je stále neukončená kauza DOZIMETR, která ukazuje na mafiánské praktiky a prorůstání organizovaného zločinu, korupce a úplatků do nejvyšších pater politiky. Navíc se poprvé v historii české politiky objevily v kauze zlodějů a korupčníků drogy. Známý kokain v konečníku hnutí STAN nepřidal na dobrém jménu i přes neuvěřitelnou mediální masáž.

Další citlivou věcí bylo předvolební lhaní Víta Rakušana o dostavbě D6, kdy se za hejtmana Kulhánka v Karlovarském kraji za celé čtyři roky jeho vlády nepostavil ani jediný centimetr.

V senátním volebním obvodu Sokolov zvítězila již v prvním kole poslankyně hnutí ANO Jana Mračková Vildumetzová, která získala více než 50 procent hlasů, a tím si získala mandát senátorky v prvním kole voleb.  Po sečtení 98,3 procenta okrsků obdržela 51 procent hlasů, zatímco Balatka jen polovinu z toho.

Balatkův katastrofální pád je ukázkou arogance a přezíravosti občanů, ale i důkazem, že STAN staví svou politiku na kupování si voličů za laciné a populistické sliby, kterým už nikdo, kromě zainteresovaných vazalů přisátých na veřejných rozpočtech a jejich přisluhovačů nevěří.

„Každý dělá co umí. Někdo třeba přelepuje cizí plakáty oponenta černým výlepem a snaží se ho označit za lháře. Hm.. Koho by zajímalo, kdo mou kandidaturu na základě mé práce veřejně podporuje, dozvíte se to zde: https://miroslavbalatka.cz/podporovatele/. A koho by zajímaly výsledky mé práce, najdete je zde: https://miroslavbalatka.cz/moje-vysledky/. Kampaň jde do finále, čekají nás poslední nejdůležitější dny. Tak bude zřejmě ještě veselo. Na druhou stranu mne těší, že mne názoroví oponenti považují za silného kandidáta a věnují mi takovou pozornost. 🙂 A kandiduji za Starosty s podporou KDU a Pirátů. Od SPOLU jako celku veřejnou podporu před prvním kolem nemám, ale je faktem, že nestaví proti mně žádného svého kandidáta, čehož si velmi vážím a cením, stěžoval si na sítích  Balatka na přelepený plakát, který poukazoval na to, že politikům STAN jde jen o koryta.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.