Kam se pohne situace v bydlení v Sokolově mohou nyní ovlivnit i jeho obyvatelé

Sokolov – Město Sokolov spustilo projekt zaměřený na budoucí rozvoj bydlení. Základem pro další vývoj správným směrem tento projekt „Bytová koncepce města Sokolov na období 2025–2040“ je propojenost i s názorem těch, kteří v Sokolově bydlí. A právě teď přichází řada na vyjádření názoru na bydlení.

Výsledkem bude nový pohled na rozvoje bydlení ve městě pro nadcházející roky. Je důležité pro město vědět jaké jsou dlouhodobé i krátkodobé cíle. I opatření týkající se bytového fondu města a spolupráce s vlastníky nemovitostí. Aby tento projekt měl smysl je potřeba znát co nejvíce názorů a náhledů. Vyjádřit se bude možné na téma bydlení, například jak jste spokojeni, co by podle vás mělo být jinak, nebo zda máte specifické problémy i to zda vám bydlení vyhovuje. Otázek je mnohem více ale každá odpověď pomůže ve vývoji bydlení v Sokolově.

Od 14. října 2024 bude na mnoha místech ve městě možné anonymně na otázky odpovědět. Dotazník bude možné vyplnit online, na vybraných místech (Městský úřad, Městský dům kultury, kino Alfa, Zimní stadion Sokolov, Městská knihovna) nebo s tazateli v ulicích města. Pomůžete tak pochopit vaše preference a priority. Výsledek by mělo být bydlení v Sokolově vstřícnější k potřebám a přáním. Sledujte další informace na stránkách města.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email