Lezl po paneláku jako pavoučí muž

Kuriózní případ řeší policisté na Chebsku. Třicátník v obavách, že je někým pronásledován, vylezl na střechu paneláku a doslova jako pavoučí muž překonal několik překážek a slezl na balkón ve čtvrtém patře.

„Následně měl začít ťukat na prosklené balkónové dveře a dožadovat se jejich otevření. Toho se ovšem nedočkal, tak měl vylézt zpět na střechu panelového domu,“ vysvětlil mluvčí PČR Jakub Kopřiva.

Tím ovšem putování „pavoučího muže“ neskončilo. Ze střechy panelového domu bravurně přeskočil na střechu vedlejšího paneláku a opět slezl na balkón ve čtvrtém patře. Otevřenými dveřmi vešel do bytu, kde překvapil majitelku bytu. Tu požádal o zavolání. Žena jeho prosbu vyslyšela a skutečně zavolala, ovšem bez jeho vědomí na linku 158.

„Policisté se na místo okamžitě vydali a po příjezdu muže schovaného v pokoji zadrželi. Následně ho převezli na obvodní oddělení k dalším úkonům,“ dodal Jakub Kopřiva.

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání přečinu porušování domovní svobody. V případě prokázání viny hrozí muži, který byl již v minulosti několikrát pravomocně odsouzen, hlavně za majetkovou trestnou činnost, trest odnětí svobody až na tři roky.

zdroj: foto pixabay

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.