V historické části Ostrova se bude po roce opět zpívat, tančit i vyrábět

Staré náměstí, ale i blízké okolí v Ostrově na Karlovarsku ožije v neděli 26. září tradiční akcí s názvem Michaelská pouť. Každý rok se na konci září do historického centra města sjedou umělci ze všech koutů republiky, výrobci rukodělných výrobků, ale i místní zájmové spolky. Letošní program propojí Staré náměstí s klášterním areálem, kde souběžně poběží také program Klášterních slavností.

V kostele sv. Michaela archanděla a Panny Marie Věrné zazní varhanní mini koncerty a poutní mše svatá. Na pódiu postaveném na Starém náměstí zazpívají nejen místní umělci, zazní zde i Staročeské písně s flašinetem. Na své si přijdou i nejmenší návštěvníci. Pro ně budou připravené divadelní pohádky, tvořivé dílny, pouťové atrakce a mnoho dalšího.

V Klášterním areálu akci odstartují Valdštejnovi trubači a uvidíte například dravce v letu nebo si bude možné v rámci akce prohlédnout prostory Ekocentra, nazývaného mini zoo.

Příjemné odpoledne zakončí koncert populární zpěvačky Anny K. Podrobný program Michaelské pouti a Klášterních slavnosti naleznete zde

https://www.icostrov.cz/akce/klasterni-slavnosti-michaelska-pout/

zdroj: fotografie zonerama DK Ostrov

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.