Pohár a medaile z MS v hokeji přijede díky Jakubovi Flekovi do Mariánských Lázní

Mariánské Lázně – Mistr světa Jakub Flek přijede s vítězným pohárem a zlatou medailí do Mariánských Lázní! Odchovanec hokejového klubu v Mariánských Lázních se vrací do svého rodného města ověnčen zlatou medailí Mistra světa v ledním hokeji. Bývalý hokejový president Karel Svoboda vždy říkal: ,,Děti jsou všude stejné, ať v Praze či v Mariánkách, záleží však jak se s nimi pracuje. Když dobře pak se úspěch dostaví.“ A měl pravdu. Jakub začal v HC Grato, později hrál v Sokolově, Karlových Varech a v Jihlavě. Nyní je hráčem HC Kometa Brno. Českou republiku pravidelně reprezentuje od roku 2021. V roce 2022 vybojoval na MS bronz a nyní zlato!! Skvělá kariéra a velký dík. Jsme na nej pyšní..

Přijďte znovu nasát nádhernou atmosféru Mistrovství světa. Jakub se rád  sejde s se svými příznivci a rozdá autogramy všem návštěvníkům zejména dětem. Akce se odehraje na Kolonádě 9.7.2024 od 13.00  do 15.30 hod. Akcí bude provádět David Petřík. Budou zde soutěže o ceny nejen pro děti, ale i dospělé. Cenami budou národní hokejové dresy s podpisem Jakuba.

Na uspořádání akce se podíleli za město Jan Budka, za HC ML Tomáš Marzy a za Ensanu Patricie Irlvehová. Všem patří dík. Nejvíce však chceme poděkovat Jakubovi Flekovi, že na ML nezapomněl a ochotně přijede nejen s medailí, ale i Vítězným pohárem.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email