Karlovarská Energie už ladí na sezonu a přípravné utkání uvidí i Cheb

Karlovy Vary – Po třítýdenní dovolené, kterou si energetici proložili individuální přípravou, se karlovarští hokejisté sešli k prvnímu týmovému tréninku na ledě. V době, kdy do startu extraligy chybí méně než padesát dní, měl trenér Pavel Patera k dispozici takřka kompletní tým včetně všech zahraničních posil.

A úvodní domácí duel je čeká netradičně v Chebu v úterý 13. srpna od 17 hodin, kdy v rámci propagace hokeje v regionu vyzvou v atraktivním Podkrušnohorském derby Litvínov!

Vstupenky na utkání v Chebu už můžete zakoupit nyní v předprodeji na www.ticketportal.cz. Jednotná cena vstupenky na sezení je 100 Kč, vstupenka je bez určeného místa. Fanoušci Energie, kteří si již zakoupili permanentní vstupenku na sezonu 2024/25, mají vstup na toto utkání zdarma a žádný další lístek si již kupovat nemusí.

Pro aktivní fanoušky obou týmů budou na stadionu v Chebu vyhrazena místa. Jak příznivci Energie, tak i Litvínova, tak mohou svým týmům vytvořit fanouškovský kotel.

Utkání v Chebu kromě hokejové podívané nabídne i doprovodný program. Fanoušci se tak mohou těšit na tradiční Fanzónu, stánek s merchandisingem nebo autogramiádu vybraných hráčů. Foto web HC Energie KV

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email