Den pro Hospic sv.Jiří v Chebu bude první zářijový víkend

Cheb – Den pro Hospic Sv. Jiří Cheb  zažije v letošním roce již svůj svůj pátý ročník.  Termín je 6. a 7. září a jde především o dobrou věc !

Páteční program je podvečerní a začíná v 18 hodin divadelní komedií „Ani za milion“ Divadla mladého herce a VIKI Projekt.  Naváže ochutnávka archivních vín zastřešená archivníláhve.cz s následnou dražbou vín získaných pro tuto benefiční akci.

Sobotní program odstartuje již v deset hodin zahájením bazaru, který bude trvat do 15ti hodin. V rámci BAZARU můžete také nabídnout věci pro prodej! Zbavte se všeho co nepotřebujete a doma vám stejně jenom překáží. Stačí to přinést do Papírny Cheb, kde právě v sobotu 7.9.2024 si každý může odnést co chce a taky kolik chce za to zaplatit. Ale to podstatné – všechen výtěžek bude věnován Hospic Sv. Jiří Cheb .

V programu je dále nachystáno: skákací hrady , tvořivé dílny pro děti, Beauty office (samozřejmě především pro dámy),  malování hennou.

Po poledni taneční vystoupení, malířský workshop a také program Papoušci do škol, loutková pohádka, vernisáž fotografií a hudební vystoupení.

Ve dvacet hodin uzavírá program Poselství andělům

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email