Začínají hokejové soutěže, na dvě nejvyšší můžete vyrazit v kraji !

Karlovy Vary, Sokolov – Ve středu vypukne další extraligová sezóna, do níž vstoupí Energie s významně obměněným kádrem i zbrusu novým realizačním týmem. Na svou karlovarskou premiéru v roli hlavního trenéra se chystá Pavel Patera. Ten v rozhovoru na stránkách klubu uvedl

Přípravné zápasy nám ukázaly, na čem je třeba ještě zapracovat, obecně dobré i špatné věci. Hodně jsme pracovali na kondici a na systému. Před startem sezony náš čeká ještě hodně práce a do sezony půjdeme s pokorou.  hodin

Energie ve středu začíná v Českých Budějovicích a v pátek už hraje doma v KV Aréně. První domácí utkání odehraje Energie s Mladou Boleslaví, začátek zápasu je v 18 hodin.

Baník Sokolov, už svou sezonu odstartoval a to sobotním utkáním v Litoměřicích. A hned v úvodním kole Maxa ligy zvítězil na ledě Litoměřic 2:3, po třetinách 1:1, 1:1, 0:1. Za hosty skóroval dvakrát David Kofroň a jeden gól přidal Tomáš Vracovský. Po neúplném prvním kole je tak Baník jediným týmem se ziskem plného počtu bodů. Což je nejlepší pozvánka na první domácí utkání. To odehraje Baník již ve středu od 18ti hodin. Za soupeře bude mít Baník hodně zajímavého soupeře a to Berany ze Zlína.

Pro oba týmy platí to samé, důležitá je podpora fanoušků a citelná domácí atmosféra. Za oba týmy zní výzva, budeme vaší podporu potřebovat pro úspěšné sezony.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email