Ministrem za Bartoše má být populista a končící hejtman Petr Kulhánek

„Další trafika DOZIMETRÁKŮ pro odvařeného Kulhánka je připravena.“

Vedení Starostů a nezávislých (STAN) navrhlo do čela ministerstva pro místní rozvoj (MMR) končícího karlovarského hejtmana Petra Kulhánka. Rozhodlo o tom na jednání ve Sněmovně, informovala mluvčí STAN Sára Beránková. Funkce ministra pro místní rozvoj se uprázdnila po odvolání Ivana Bartoše (Piráti), který skončil 30. září kvůli problémům s digitalizací stavebního řízení na návrh premiéra Petra Fialy (ODS).

Kulhánek z politického hnutí s několika málo členy, postupně díky vlivu spřátelených medií byl původně primátorem Karlových Varů, které po dlouhých osmi létech prosperity opustil v totálním ekonomickém kolabsu s prázdnou městskou pokladnou.

„Asi nejhorší zpráva pro občany je fakt, že všehoschopný Kulhánek za produktivní život, kromě toho, že byl v rodinné firmě, která vydávala dotovaný časopis z veřejných peněz, tak nikde moc nepracoval, ani jako podnikatel, ani jako zaměstnanec. Jeho pracovní život ve skutečném světě, bez politických funkcí a trafik se dá spočítat na prstech jedné ruky. Jako manažer nikdy ve skutečnosti úspěšně nepracoval, ale prací druhých se jako politik bez ostychu a často za přispění médií  podlým způsobem, nechutně chlubil,“ uvedl jeden z bývalých komunálních politiků Karlovarska. 

Ten stejný Kulhánek vytvořil desítky politických trafik jako primátor a hejtman. Také vytvořil v Karlovarském kraji koalici, která šesti miliardami  za pouhé čtyři roky zadlužila občany Karlovarského kraje jako nikdy za jeho celou existenci.

Rakušan před krajskými volbami s Kulhánkem před čtyřmi roky sliboval, že dostaví dálnici D6. Výsledkem je po čtyřech létech končícího Kulhánka D6. která v Karlovarském kraji nebyla rozšířena ani o jediný centimetr.

Piráti v reakci na odvolání Bartoše, které považují za porušení koaliční smlouvy, opustili vládu. Ministerstvo pro místní rozvoj pak připadlo Starostům. Kulhánek by měl v pátek jednat s premiérem Fialou, v pondělí má stejně jako kandidát STAN na ministra průmyslu a obchodu Lukáš Vlček schůzku s prezidentem Petrem Pavlem. V úterý ráno by měl Pavel oba jmenovat ministry.

Kulhánkovo stovky masivně medializovaných slibů bylo vždy proměněno na obludné dluhy všude tam, kde se politicky realizoval.

Historie Kulhánkovic politického angažování je protkána celá rodina. Jeho otec byl politikem a senátorem za ODS, která je aktuálně zmítána kauzou „KAMPELIČKA“  z zároveň je kandidátem jako nečlen STAN, který je známý kauzou „DOZIMETR“, která je jedním z největších korupčních skandálu špiček české politiky.

Některé skandály o nichž  kamarádská Kulhánkova media nikdy občany neinformovala.

 

 

 

VEŘEJNÉ LHANÍ

DOZIMETR STAN

D6 POPULISMUS

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.