Historicky první hokejový extraligový školský zápas odehraje Energie už v pátek 25. října!

Karlovy Vary – Parádní zážitek školákům dopřeje hokejová Energie ! Historicky první extraligový zápas určený pro žáky a studenty základních a středních škol v našem regionu proběhne už v pátek 25. října od 12 hodin se v KV Areně. Energie se před zraky školáků utká s českobudějovickým Motorem.

Do jedinečného klubového projektu se již zapojilo už 18 škol z Karlových Varů, ale také Žlutic či Lubů. Už nyní je jasné, že žáci a studenti základních či středních škol obsadí přes 4400 míst v KV Areně, do akce se mohly a stále mohou zapojit přihlásit školy z celého Karlovarského kraje, a to bez jakýchkoliv výjimek.

Program netradičního zápasu začne už v 10:30 a nabídne všem dětským fanouškům bohatou podívanou. Děti se mohou těšit na lightshow, krasobruslařské vystoupení, zapojit se mohou i do soutěží o hodnotné ceny. Podtrženo, sečteno, celý program bude laděn dětskému publiku, a to se má rozhodně na co těšit!

Hlavní myšlenkou projektu je zvýšit zájem dětí o hokej a sportovní aktivity obecně, přiblížit jim svět profesionálního sportu a umožnit jim zažít pravou hokejovou atmosféru. Většina z dětských fanoušků vyrazí na hokejové utkání vůbec poprvé a pro některé se jedná o jedinečnou možnost, jak na duel Energie vyrazit.

Vzhledem k nestandardnímu času začátku utkání si HC Energie uvědomuje, že brzký začátek může být komplikací pro některé fanoušky a držitele permanentek. Permanentkáři, kteří nemohou zápas navštívit a své místo na toto utkání uvolní, tak obdrží od klubu slevu v poměrné výši k ceně permanentky na nákup permanentní vstupenky na sezonu 2025/26. Do prodeje bude uvolněn také omezený počet vstupenek pro ostatní fanoušky, kteří chtějí do KV Areny vyrazit. Jejich prodej za poníženou jednotnou cenu 150 Kč začne v pondělí 21. října.

Info a foto HC Energie KV

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email